''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

912 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


06 April 2009

RAPORT PËR MEDIA

Agjencioni gjatë punës së përditshme ka hasur edhe në veprime abuzive të cilat nuk mund të ndjeken penalisht për shkak se më tepër paraqesin shkelje etike se sa vepër penale të paraparë me Kodin penal të Kosovës.

Shkarko si PDF

Kthehu tek lajmet tjera