Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

49155 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


06 October 2020

Italia konfirmon mbështetjen në parandalimin dhe luftimin e Korrupsionit në Kosovë

 06 tetor 2020, Prishtinë

Në kuadër të takimeve të rregullta me përfaqësues të misioneve diplomatike në Kosovë, Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti në takim Ambasadorin e Italisë, Sh.T. Nicola Orlando, dhe një delegacion të Guardia di Financa.

Në këtë takim z. Havolli njoftoi Sh.T. Ambasadorin Orlando dhe delegacionin e Guardia di Financa, për Agjencinë Kundër Korrupsionit, për ndryshimet legjislative, kontrollin e deklarimit të pasurisë, ngritjen e kapaciteteve të Agjencisë në forcimin e mekanizmave aktual në parandalimin dhe luftimin sa më efikas korrupsionit.

Ambasadori i Italisë Sh.T. Nicola Orlando dhe delegacioni nga Guardia di Financa vlerësuan lartë punën e Agjencisë dhe konfirmuan gatishmërinë për mbështetje të Agjencisë Kundër Korrupsion.

 

Kthehu tek lajmet tjera