Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

43617 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


05 March 2020

Informatë lidhur me interesimet për deklarimin e pasurisë

Në kuadër të mbarëvajtjes sa më efikase të procesit të deklarimit të pasurisë, përveç deklarimit të pasurisë në mënyrë fizike, dhe elektronike, në funksion të të gjitha interesimeve të subjekteve deklaruese,  Agjencia kundër Korrupsion ka në shërbim numrat e telefonit :

 

Deklarimi i pasurisë:

+383 (0) 38-518-964;  (0)38-200 10 728

+383 (0) 38-518-912;  (0)38-200 10 731

Kthehu tek lajmet tjera