Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

43434 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 December 2019

Vazhdojnë aktivitetet e javës kundër korrupsionit

11 dhjetor 2019

 

Dita e trete e Javës kundër korrupsionit ka vazhduar me aktivitetet e mbështetura nga Ambasada Amerikane në Kosovë të organizuara nga Instituti Demokratik I Kosovës, Instituti GAP, Lëvizja FOL, Instituti Kolumbus,  Organizuara Jo- Qeveritare Çohu dhe Demokraci plus.

 

Kthehu tek lajmet tjera