''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

43088 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


11 June 2019

Lista e zyrtarëve të lartë publik që do t’i nënshtrohen shortit për kontrollin e pasurisë

Lista e zyrtarëve të lartë publik që do t’i nënshtrohen shortit për kontrollin e pasurisë

Kthehu tek lajmet tjera