Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1264 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


24 December 2015

AKK i adreson opinion Komunës së Vushtris

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera