Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1254 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 November 2015

AKK i adreson opinion Administratës Tatimore të Kosovës

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera