Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1236 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 October 2015

AKK i adreson opinion Komunës së Pejës

Për të shkarkuar Opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera