Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1227 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


25 September 2015

AKK i adreson opinion Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik

Për të shkarkuar Opinionin klikoni ketu

Kthehu tek lajmet tjera