Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1044 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


16 December 2012

GJLK vërteton aktvendimin e gjykatës për kundërvajtje në Prishtinë në rastin e z Qerimi

Prishtinë, 21 dhjetor 2012 - Gjykata e lartë për kundërvajtje në Prishtinë ka vërtetuar, aktvendimin e gjykatës komunale po ashtu në Prishtinë, sa i përket kundërvajtjes së kryer dhe gjobës së shqiptuar për z Ejup Qerimi kryeshef ekzekutiv i PTK-së.

 

Shkarko aktvendimin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera