''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

302 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


04 November 2016

Zyrtari i AKK-së Milot Shala gjatë prezantimit në Forumin