''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

2960 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


05 January 2010

Drejtori i AKK-se z. Hasan Preteni me homolog nga Tajlana dhe Koreia