Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Ramiz Kelmendi-Zëvendëskryeministër në Qeverinë e Kosovës

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Ahmet Krasniqi - Anetar i Bordit ne Kompanin Rajonale te Mbeturinave "Pastertia" /Ferizaj

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Imer Hamiti -Anetar i Ndermarrjes "Iber lepenci" Sh.A Prishtinë

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Ali Arifi Anetar i Bordit te Kompanise Rajonale te Uiesjellesit "Hidromorava" Sh.A Gjilan

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Liridon Drenica - Drejtor per Zhvillimin e Biznesit ne Ndermarrjen Publike Trainkos Sh.A

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Ukshin Lushtaku-Këshilltar Komunal në Komunën e Skenderajt

  Shkarko dokumentin